Help mijn kind z'n slaapkamer is een Mini Speelgoed Winkel

Hey lieve ontspulvriendin!

Laat me je vertellen over een avontuurlijke ontspulmissie die ik had met niemand minder dan Merel von Carlsburg. Samen doken we in de wonderlijke wereld van ontspullen, maar dit keer met een twist – we betrokken haar zoontje erbij!

Het begon allemaal in de kamer van Merels zoontje. Die, laten we eerlijk zijn, leek op een mini-speelgoedwinkel in plaats van een slaapvertrek. Maar we gingen niet voor de traditionele schoonmaak. Nee, we besloten samen kadotassen te maken! Je raadt het al, deze tassen waren gevuld met zijn ongebruikte speelgoed, klaar om doorgegeven te worden aan zijn vriendjes.

En wat er toen gebeurde, was pure magie. De stralende glimlach op het gezicht van Merels zoontje toen hij bedacht welk speelgoed hij wilde delen, was onbetaalbaar. Het was een les  in delen, en in het begrijpen dat spullen die je niet meer nodig hebt, een super betekenis kunnen hebben voor een ander.

En laten we eerlijk zijn, het was niet alleen super leerzaam voor haar zoontje. Zelfs wij hadden de tijd van ons leven terwijl we deze kadotassen in elkaar knutselden. Het was niet zomaar ontspullen; het was ontspullen met een doel, met een missie met een glimlach.

Dus waar wachte je nog op? Laten we onze kids betrekken bij het ontspullen en samen zaadjes van vrijgevigheid en bewustzijn planten. Misschien worden ze niet meteen opruimgoeroes, maar geloof me, je legt de basis voor waardevolle lessen die ongemerkt iets magisch doen met hun kleine hartjes.

Op naar een ontspulavontuur vol lachende gezichtjes en kadotassen vol liefde!

Benieuwd naar het resultaat? Check snel de video hieronder.

Zin in nog meer super snelle, slimme en handige opruim tips & tools: 

Kast Opruimen Training

Lieve groet,
Karina Hoeve
Kastgeluk Expert