Neem afscheid van kleding die je ENERGIE KOSTEN!

Ik kreeg een dame op mijn DM, die vroeg hoe ze met kleding om moest gaan die ze wel graag wou dragen, maar wat ze niet meer kon dragen. Deze dame had een herseninfarct gehad en hierdoor kon ze geen hakken meer dragen en waren tops met kleine knoopjes lastig.

Na zo’n heftige gebeurtenis wil je het liefst weer dat alles was zoals daarvoor. Iedere dag wanneer je de kast opendoet zie je die items staan of hangen en voel je pijn en verdriet van……..dat kan ik niet meer. Onbewust kosten deze items je dus heel veel negatieve energie.

Mijn advies is dan echt, ga jezelf niet iedere dag in dit gevoel zetten, maar ga kijken welke kledingstukken en schoenen je wel direct zelfvertrouwen geven en je blij maken. Ga je vooral op deze items richten en neem afscheid van de items die je alleen maar verdrietig maken. Jij verdient het juist NU om gelukkig te zijn, trots te zijn op wat je wél kunt. 

In de video hieronder leg ik ons gesprek nog even uit! Ik hoop dat je vooral in het NU blijft leven en je niet laat tegenhouden door iets wat is geweest. Kijk eens hoe mooi je nu bent! En wees lief voor jezelf!

Meer leren over een kast vol alleen maar 9’s en 10-en, die je alleen maar elke dag ENERGIE GEVEN.  Klik op deze link https://kastgeluk.nl/cursus-kastopruimen/ 💃🏼