Kleding sealen is zo mega ruimtebesparend!

Terwijl ik dit schrijf ben ik bij lieve Leontine Ruiters aan het meehelpen rust en ruimte in haar kledingkast te brengen. 

Leontine heeft mijn hulp ingeroepen omdat ze gaat verhuizen en die veel te volle kast zat was. Kortom flink aan de slag en vooral de mooie items die ze wil bewaren, verhuisgereed maken. 

Ik gebruik hiervoor de kledingzakken die je vacuüm kunt zuigen met je stofzuiger. Het is zo satisfying om te doen. Zo ging er in deze video mega veel mooi brei in een zak en hup er bleef maar een pakketje van 10 cm over. Leontine was super verbaasd, maar voor mij was dit al zo gewoon. Ik doe dit met alles wat ik tijdens een seizoen niet meer gebruik. Dus hup de zomerdekbedden liggen nu als mini pakketje onder mijn bed en al mijn zomeritems die ik wil bewaren liggen ernaast. Heerlijk!

Wil je meer van deze mega praktische opruimtechnieken leren, volg dan mijn video cursus Kast Opruimen, dan laat ik je alles zien en kun je stap voor stap meedoen.

Ik gebruik zelf verschillende soorten vacuüm zakken en eigenlijk zijn ze allemaal wel goed. Je moet ze wel heel goed sluiten, dat is de truc.

Hieronder de link naar mijn favorieten opruimers en items die ik graag gebruik : https://linktr.ee/karinahoeve

Knuffels,
Karina Hoeve
Kastgeluk Expert