Deze bakjes hebben mij al zoveel tijd en plezier opgeleverd!

Mijn partner werd er gek van, iedere ochtend in de badkamer, lade open, lade dicht………

En eigenlijk was ik zelf ook niet tevreden over de indeling van mijn badkamerlades. Wat een gedoe om dit altijd netjes en schoon te houden en nou had ik het nog wel in Ikea mandjes. Toch lukte het mij maar niet, totdat ik deze handige bakjes met handvat tegenkwam. 

Ik heb nu alles lekker per categorie netjes verdeeld in deze bakjes. Het fijne is, ik doe 1 x de lade open en dan 1 x weer dicht, want de bakjes zet ik naast mij neer terwijl ik mij aan het opmaken ben. Ook mijn dochter heeft het gemak ervan ingezien, want zij neemt ze bij drukte in de badkamer gewoon mee naar haar slaapkamer om daar lekker ongestoord te make-up(en).

Dus iedereen blij en ik ontdek dat alles heerlijk op z’n plek blijft en ik veel minder gedoe en schoonmaaktijd kwijt ben. 

In de video hieronder vertel ik je er alles over! En mocht je nou denken, yesss is ook wat voor mij, hierbij even de link naar deze geweldige organizers en meer handige tools. Klik op deze link =>handgreep organizers

Wil jij nou ook meer tijd overhouden en voor eens en voor altijd goed leren Opruimen en Inrichten?! Klik dan op deze link=>yesss ik wil meer info 💃🏼