Cursus Kast Opruimen

Eindelijk in een paar uur tijd je kledingkast ontspullen
bewaren waar je blij van wordt
eindeloos mixen & matchen
nooit meer zoeken

Valt alles uit je kast als je die opendoet?

Of kunnen je deuren nog maar net dicht?

Is het weer zover?!

  • véél te vol
  • véél te veel
  • geen overzicht meer

 

ik had het ook!

Eens in de zoveel tijd ging ik als een gek zitten opruimen, om vervolgens na een tijdje tot de conclusie te komen dat het opnieuw een onoverzichtelijke chaos was geworden.

Ook was ik meer aan het verplaatsen dan echt opruimen. Elke dag was die kast een frustratie en het zorgde voor veel onrust in mijn lijf. Dat was het punt dat ik er klaar mee was.

Ik leerde de meest snelle, slimme en succesvolle opruimtechnieken. Ontdekte de kracht van het ontspullen en wat het met je kast en jou als mens doet, wanneer je kast elke dag netjes blijft.

Inmiddels is al 6 jaar lang mijn kast overzichtelijk, kan ik alles in 1 oogopslag vinden en kan ik eindeloos mixen & matchen.

Het bespaart mij veel tijd en geld, omdat ik precies weet wat ik heb en wat ik nog mis. Hierdoor wordt winkelen veel leuker en gezelliger en is mijn kledingkast op en top mij! Ik voel mij zoveel gelukkiger en zelfverzekerder nu alle ruis uit mijn kast en mijn leven is.

Stel dat je nooit meer mis grijpt, dat je alles in één oogopslag kunt vinden…. en dat er alleen maar kleding in je kast hangt waar je blij van wordt?

Hoe zou dat zijn voor je?

Ja, dat lijkt me fantastisch!

Hoi, ik ben Karina

Het gezicht achter Kastgeluk &  boutique Zus en Zoos

Ik ga jou in een paar simpele, slimme en succesvolle stappen leren om voor eens en voor altijd een overzichtelijke kast te maken en nog belangrijker, te houden.

Als je deze strategie toepast, zul je nooit meer chaos ervaren.

Inmiddels volgen honderden dames de cursus en ontvang ik van iedereen mega enthousiaste berichten. Het start bij de kledingkast, maar daarna zijn veel cursisten de gouden Kastgelukformule in alle kasten aan het doorvoeren.

Tijdens mijn live VIP kastsessie dagen bij o.a. Merel von Carlsburg en nog meer bekende Nederlanders, haal ik alle ruis niet alleen uit hun kast, maar ook hun huis, waardoor hun doel weer helder wordt. Het is echt een reset in alles! De kracht van ontspullen en alles slim opruimen zodat je nooit meer hoeft te zoeken en je hele huis vóór je gaat werken, is zo enorm powerful! Het zet je weer volledig in je kracht! Je houdt tijd over en kunt de hele wereld weer aan.

In videocursus
Kast
Opruimen
leer ik je

naar zo

“Zodra je
begint, reset
je je leven”

Merel von Carlsburg

Voor

Na

Dit is voor jou als je

Wat is je investering?

ONLINE CURSUS

Kast Opruimen special offer
van 254 euro voor

47 euro

FAQ’s

Q. Kan ik het in eigen tempo volgen?

Jazeker, alles is in de leeromgeving is in je eigen tijd en tempo te volgen.

Je ontvangt een direct een inlogcode zodat je kunt starten. Ik neem je aan de hand van mijn eigen kast (dmv video’s) stap voor stap mee. Zodra je hier een paar uur ongestoord de tijd voor neemt, ga je het dmv deze uitgebreide video’s samen met mij in 1 x afronden

 

Q. Werkt dit wel voor mij?

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, hè? Dat zou ik ook denken als ik niet beter zouden weten. Het is goed om sceptisch te zijn. Alles wat ik beweer is waar. Ik ben zelf al jaren het levende bewijs.  Nadat ik deze succesvolle opruimtechnieken van de wereldberoemde opruimguru Marie Kondo heb geleerd, was mijn leven een stuk eenvoudiger. Ik pas het al jaren niet alleen in mijn kledingkast toe, maar ook in alle kasten van ons huis. Het resultaat: nooit meer zoeken en iedereen weet waar het ligt!

 

 

Q. Wat te doen bij een technisch probleem?

Heb je een probleem met de techniek van de leeromgeving, mail naar info@kastgeluk.nl.