Een opgeruimde kledingkast

kalm hoofd, blij huis en groeiende business

Ontdek de kracht van ontspullen

Het begon bij mijn kledingkast, maar het betekende een reset en groei in alles!

Merel von Carlsburg

Gratis E-book

Download nu mijn gratis e-book met 10 makkelijke stappen voor een opgeruimde kast.

“Ontspullen en opruimen bleek mijn hele leven al de gouden formule te zijn voor alle succesvolle stappen”

Hi,ik ben Karina een doener en een beelddenker. Mijn drukke hoofd heeft overzicht nodig om mijn doelen weer helder voor zich te zien. Als kind was ontspullen en opruimen voor mij al een soort therapie. Het zorgde voor rust en ruimte in mijn hoofd en mijn kast en kamer werd er ook nog eens super netjes en sfeervol van. Alle mooie dingen kwamen weer in het zicht en ik voelde mij heerlijk in deze ruimte. Daarnaast wist ik weer heel helder wat de volgende stap werd in mijn leven. Ik visualiseerde  mooie toekomstplannen en doordat alle ruis door het ontspullen en opruimen weg was, kon ik mij veel beter focussen en leek alles moeitelozer te gaan. Pas een paar jaar geleden leerde ik van vanuit de breinwetenschap hoe je brein voor je gaat werken, als je alle ruis uit je hoofd en leven haalt. Ik leerde na het ontspullen loepzuiver kunt kiezen in alles. Dit was echt life changing en ben ik er trots op om dit te delen met zoveel vrouwen dmv mijn video cursussen in mijn Academy !

Stel je voor dat je

Leer mij dit ook!

Reviews

Niet normaal zoveel ontspullen en alles per categorie opruimen voor mij en mijn gezin heeft betekend. Ik ervaar zoveel meer rust en structuur in alles. 

4.5/5

Martin Smith

Merel von Carlsburg

Ik wist niet dat ik onbewust nog vast zat in oude denkpatronen. Pas toen Karina mij voor de spiegel liet zien, waarom ik nooit meer een pak wou dragen, snapte ik het. 

4.5/5

Shelly Barns

Jette van Duijn

Voor mijn verhuizing de hulp van Karina ingeroepen. Samen ontspullen en super slimme opruimtechnieken toepassen die echt werken. Love It!

5/5

Jacob Luke

Leontine Ruiters

Ik wilde leren om heel duidelijk te kiezen in alles

Nadat ik mijn kledingkast had opgeruimd en al het overbodige had weggedaan, wilde ik niet meer in de valkuil stappen van steeds meer kleren verzamelen. Ik wilde leren om heel duidelijk te kiezen in alles!

Het probleem zat ‘m niet alleen in mijn kast, maar vooral in hoe ik beslissingen nam en dingen deed omdat het nou eenmaal zo hoorde.

Dus, ik leerde om echt Loepzuiver te kiezen in alles! En dat veranderde echt álles voor mij als moeder, partner, vriendin en enorm in mijn business. Maar ook in mijn werk ging ik flink vooruit. Wil je ook weten hoe je dat doet?

Ik laat je hiermee kennismaken in mijn gratis 3-delige videotraining.

Schrijf je hieronder in.

Ontdek de kracht van Loepzuiver Kiezen ! Leer de bewezen DENKEN-VOELEN-DOEN methode

Download hier de gratis 3-delige videotraining

Die kast is eigenlijk gewoon een spiegel voor jou. Het vertelt jou hoe jij in het leven staat, hoe je tegen jezelf aankijkt.

ervaring
1 jaar
vrouwen geholpen
1
Volgers
> 1

MIJN AANBOD

Online cursus

Kast Opruimen & Inrichten

Video training vanuit mijn kledingkast! Ik leer je snel ontspullen en de meest succesvolle opruimtools. Deze gouden Kastgelukformule kun je hierna toepassen op alles

Online cursus

Loepzuiver Kiezen

Loepzuiver leren Kiezen in alles. Maak kennis met de bewezen Denken-Voelen-Doen methode vanuit de breinwetenschap. Deze mega succesvolle mindset methode liet mij enorm groeien als mens, moeder, partner en in mijn business en leerde mij Loepzuiver Kiezen in Alles. Deze training is echt life-changing.

 

ZIN IN EEN wekelijkse DOSES positieve mindset en INSPIRATIE?

Abonneer je dan GRATIS op de Podcast Spiegelgeluk, zodat je vanaf nu alle afleveringen automatisch ontvangt!
De Podcast is te beluisteren via;
Apple podcast en Spotify.